Charterferie til Alanya var i 00’erne det helt store hit. Det var billigt og servicen var høj.

Selve Remee, hele danmarks xfactor dommer, købte en helt blok derned til venner og familie.

Men det er et muslimsk land med sine egne skikke og regler, som gør færdsel på egen hånd til en område du skal betræde varsomt udenfor storbyerne.

Hvis vi ser bort fra militærkuppet i 2016, så er tyrkiet generelt i roligt land, hvor terror og det islamske forår ikke har været nævneværdigt til stede overfor turismen.

Hvis vi fejer det til side, så er Tyrkiet et dejligt land med stor kultur og et rart folkefærd. Mændene har forlængst vænnet sig til letpåklædte vesterlændinge og på de store hoteller og resorts, skal du ikke forvente problemer med kultur eller sprog.

Charterferie Alanya

Hvis du tager på marked, så behøver kvinderne ikke tørklæde om hovedet eller at gå 30 skridt bag manden. Det var engang. Men i modsætning til danmark, så tager de gudbespottelse meget alvorligt, så du skal ikke spytte på en mohammedplakat eller håne et bedetæppe.

Den store stigning i turisme har betydet at antallet af luksushoteller og resort er steget og du kan få en virkelige lækre hoteloplevelser på en billig penge. For Tyrkiet er stedet, hvis du vil have en billig charterrejse – ingen tvivl. Meget børnevenligt og rejsetiden er skøn. Prisen er således at bureauerne har fået så god rabat at du næsten ikke kan gøre det billigere selv. Så prøv ikke at lave den egen samlepakke.

Du kan også bare blive hjemme og købe et badebassin, men det er der ikke meget hotel over vel?
🙂

 

Charterferie Alanya