top of page

Rejse til Disneyland Paris? Læs her før du pakker din kuffert.Disneyland Paris fungerer som et fortryllet spejl, der reflekterer barndommens drømme.

Denne artikel indeholder annonce links.


Når portene åbnes, træder man ind i en anden verden, hvor eventyret og virkeligheden smelter sammen og skaber en forunderlig vibe, der overstiger enhver almindelig fornemmelse af glæde og undren.

Planlægningen af en rejse til denne magiske destination kræver mere end blot at pakke en kuffert - det kræver en dyb forståelse for parken, optimal planlægning af besøget og indsigt i attraktionernes magi og de fortryllende shows, som vil gøre turen uforglemmelig.

Planlæg med omtanke - ferietips.


Planlægning af din tur!

Ved planlægningen af jeres rejse til Disneyland Paris er det vigtigt at tage højde for sæsonens betydning for både besøgstal og vejrforhold. Planlæg derfor rejsen i en periode, hvor parken traditionelt har færre gæster, hvis I foretrækker kortere ventetider ved attraktionerne. Det anbefales at undersøge parkens kalender for at finde perioder med specielle events, som kan berige jeres oplevelse – men også medføre større travlhed.

At kende til parkens struktur er en vigtig del af planlægningen. Disneyland Paris er opdelt i to hovedområder: Disneyland Park og Walt Disney Studios Park, begge tilbyder unikke oplevelser og forskellige temaer. Overvej ved booking, om I skal bruge billetter til én eller begge parker, og om et “FastPass” eller lignende ekspres adgang kan være gavnlig for at bruge tiden bedre. Husk også at afsætte tid til at udforske Disney Village og eventuelt de tilstødende hoteller, som hver især bidrager til den samlede magiske Disney oplevelse.


Bedste rejsetidspunkter Til Disneyland Paris?

Det optimale tidspunkt at besøge Disneyland Paris på varierer - det kan afhænge af vejr, besøgstal og sæsonens specielle begivenheder.

Efterårsmånederne I Disneyland Paris er kendt for mildere vejr og mindre menneskemængder, hvilket kan gøre besøget mere behageligt.

For at opleve parken i fuldt flor, er forår og sommer ideelle, hvor solen skinner, og alle attraktioner kører, dog med risiko for længere køer. Vær desuden opmærksom på skolernes ferieperioder, som typisk fører til større menneskemængder i parken.

Vinterperioden byder på særlige tema arrangementer som jul og nytår, hvilket tilfører en ekstra dimension af magi - dog skal man forberede sig på koldere vejrforhold og potentielle nedlukninger af visse attraktioner grundet vedligeholdelse.

Billetter og priser?

Ved planlægning af et besøg til Disneyland Paris er det vigtigt at forstå billetstrukturerne og prissætningen. Adgangspriserne varierer afhængigt af sæson, besøgstider samt parkens forventede popularitet på dagen.

For et velovervejet køb bør man undersøge de forskellige billettyper, som rangerer fra standard én-dags billetter til flere dages pas. Der er også billetter, der inkluderer adgang til begge parker – Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Når du bestiller billetter i forvejen, sikrer du ofte en bedre pris, end hvis billetten købes ved indgangen. Herudover giver forudbestilling mulighed for at planlægge besøget mere detaljeret med FastPass eller lignende fordele.

Det anbefales at være opmærksom på særlige tilbud og rabatter, som kan varierer gennem året. Tidlige booking-tilbud, sæsonpas og familie rabatter kan give betydelige besparelser. FastPass systemet, som tillader gæster at reservere adgang til populære attraktioner på forhånd og reducerer ventetiden, kan være en del af visse billettyper eller tilkøbes separat.

Endelig, bør gæster overveje de ekstra udgifter, som kan forekomme under besøget. Disse inkluderer priser for mad og drikke, souvenirs og fototjenester. Hvis budgettet er en overvejelse, kan det anbefales at undersøge parkens “meal plans” eller spisemuligheder i forvejen. Desuden kan man spare ved at købe merchandise i Disney Village fremfor i parkerne. Disneys hoteller tilbyder pakkeløsninger, som kombinerer overnatning med adgang til parken, hvilket kan forenkle rejsearrangementet og potentielt lede til yderligere besparelser.


Overnatningsmuligheder?

Når du planlægger din tur til Disneyland Paris, er valget af overnatning en central beslutning for den samlede rejseoplevelse. Det er væsentligt at overveje både komfort og nærhed til parkerne, alt imens budgettet opretholdes. Disney tilbyder en række tema hoteller, der er designet til at forlænge magien udover parkens åbningstider.

Disneys eget hoteludvalg spænder fra luksus til mere økonomisk venlige alternativer. Disse hoteller tilbyder typisk ekstra magi og bekvemmeligheder såsom tidligere adgang til parkerne eller møder med Disney figurer. Uanset om du foretrækker det majestætiske Disneyland Hotel, det farverige Disney's Hotel Cheyenne, eller det naturskønne Disney’s Sequoia Lodge, er der noget for enhver smag.

Alternativt kan man vælge at bo på et af de mange partnerhoteller i nærheden. Disse hoteller tilbyder ofte gratis shuttle transport til parkerne og kan repræsentere et mere budgetvenligt alternativ, uden at man går på kompromis med komforten.

Nogle besøgende kan have lyst til at udforske overnatningsmuligheder uden for Disneyland Paris' område. Hoteller og ferieboliger i de omkringliggende byer, såsom Val d'Europe og Marne-la-Vallée, er let tilgængelige via offentlig transport eller bil og kan tilbyde flere lokale oplevelser.

Det er også muligt at finde campingpladser og ferieparker i regionen for dem, der foretrækker en mere uhøjtidelig og naturnær ferieform. Disse steder kan være et godt alternativ for familier og grupper der søger mere plads og frihed sammen.

I sidste ende, er det vigtigt at vælge en overnatningsløsning, der matcher ens personlige præferencer og behov. Mange hoteller tilbyder pakkeløsninger, der inkluderer både overnatning og billetter til parkerne, hvilket kan gøre det nemmere at planlægge og ofte resulterer i besparelser.


Disneyland Parkens højdepunkter?

Disneyland Paris er en verden af fortryllelse, hvor eventyrklassikere og legendariske Disney-figurer møder den nyeste teknologi. Besøgende kan glæde sig til ikoniske attraktioner som Space Mountain, Pirates of the Caribbean og det spektakulære Sleeping Beauty Castle. Børn og voksne vil ligeledes blive draget af de magiske parader, de overdådige shows, samt møder med deres elskede Disney-karakterer.

Parkens unikke områder er designet til at fordybe gæsterne i forskellige tema verdener. Fra det fantasifulde Fantasyland til det futuristiske Discoveryland, sikrer hver zoners minutiøst gennemførte omgivelse at enhver får en uforglemmelig og fortryllende oplevelse. Walt Disney Studios Park tilbyder desuden en kulisse bag magien, hvor besøgende kan udforske filmens verden og opleve filmproduktionens spænding.


Torneroses slot - disneyland paris

Hvad skal man se? Must-see attraktioner:

Når man besøger Disneyland Paris, er der nogle attraktioner, som man ganske enkelt ikke må glip af. De har opnået kultstatus og er essensen af den magi, som parken er kendt for.


 1. Sleeping Beauty Castle (Torneroses Slot)

 2. Space Mountain

 3. Pirates of the Caribbean

 4. It's a Small World

 5. Big Thunder Mountain

 6. The Twilight Zone Tower of Terror™

 7. Ratatouille: The Adventure

 8. Buzz Lightyear Laser Blast

 9. Peter Pan's Flight

 10. Phantom Manor


Disse attraktioner spænder vidt i tema og intensitet, men fælles for dem er, at de indkapsler den unikke Disney atmosfære, der kendetegner parken.

Det er et must at prioritere disse oplevelser for at sikre det fulde udbytte af besøget i Disneyland Paris. Sørg for at planlægge din dag omkring disse højdepunkter for at opleve magien i sin reneste form.


Ratatoille - The Adventure - Disneyland Paris

Disney Parader og shows!

Disneys parader er legendariske og fortryllende.

Intet besøg i Disneyland Paris er komplet uden at opleve parkens levende parader og spektakulære shows. Disse forestillinger er højdepunkterne i mange gæsters besøg, hvor klassiske og elskede Disney figurer kommer til live i bevægelse og musik. De detaljerede kostumer, den indøvede koreografi og de farverige vogne skaber en stemning af ren og skær glæde. Paraderne finder sted på forskellige tider af dagen, og det anbefales at tjekke tidsplanen for at planlægge sit besøg omkring disse fortryllende øjeblikke.

Shows byder på magiske øjeblikke med Disney-figurerne.

Hertil kommer de flotte shows, som tilbydes i parkens teatre - ofte med avanceret sceneteknologi og imponerende “special effects”. Disse forestillinger kan variere sæsonmæssigt og tilbyder en chance for at slappe af og lade sig fordybe i Disney's fortællinger. Ofte vil man finde Broadway-inspirerede musicals, interaktive oplevelser og live-sang, som virkelig bringer de kendte historier til live.

Aftenens opvisning er kronjuvelen i Disneyland Paris.

Den fantastiske aftenopvisning, Disney Illuminations, er en særlig oplevelse. Projektioner, lys, laser og fyrværkeri over Torneroses Slot skaber et spektakulær afslutning på dagen og er et “must-see” for alle besøgende. Det er en uforglemmelig oplevelse, der binder Disney magien sammen med innovativ teknologi. Aftenopvisningen holder sæsonafhængige temaer og ændringer, hvilket betyder, at selv tilbagevendende gæster kan opleve noget nyt og betagende ved hvert besøg.

Særlige årstidsbestemte shows og events.

Specielt til bestemte årstider og højtider, som Halloween og Jul, transformerer Disneyland Paris sig og præsenterer unikke temashows og parader. Disse tilføjelser til programmet skaber en helt speciel stemning i parken og giver gæsterne mulighed for at engagere sig i festlighederne på klassisk Disney manér. Nye shows introduceres ofte, så det er værd at holde sig opdateret med parkens kalender.Spisning I Disneyland Paris?

At spise i Disneyland Paris er en integreret del af den samlede oplevelse. Overalt i parken finder man et væld af restauranter og spisesteder, der afspejler Disney universets temaer og mangfoldighed. Fra hurtige snacks til gourmetmåltider, er der noget for enhver smag og ethvert budget.

Blandt de mange valgmuligheder, er der restauranter, som tilbyder “karakter Spisning”, hvor gæsterne kan spise sammen med Disney figurerne. Det giver en unik mulighed for at kombinere et måltid med en personlig oplevelse med karakterer som Mickey Mouse og venner. Disse måltider kræver ofte forudgående reservation, og det anbefales at planlægge dette tidligt i rejsens planlægning for at sikre plads.

Desuden byder “themeparken” på en bred palette af internationale smagsoplevelser, som gør det muligt at rejse gastronomisk uden at forlade parkens porte. Fra autentisk italiensk pasta til traditionelt fransk bagværk, frister de kulinariske stationer med delikatesser, der appellerer til både børn og voksne.

På en rejse til Disneyland Paris er det vigtigt at undersøge spisemulighederne på forhånd. Nogle af de mest populære restauranter, som den animerede Ratatouille tema restaurant Bistrot Chez Rémy eller det storslåede Auberge de Cendrillon, der serverer franske retter i en kongelig atmosfære, opfordrer til reservationer lang tid i forvejen. Sådanne spiseoplevelser bidrager væsentligt til den magiske stemning og er med til at skabe mindeværdige øjeblikke for hele familien.


Bistrot Chez Remy - Disneyland Paris

Praktiske tips:

Inden besøget i Disneyland Paris er det afgørende at have styr på parkens åbningstider, som varierer afhængigt af sæson og helligdage. Vær opmærksom på ekstra magiske timer (Extra Magic Time), hvor hotelgæster får adgang før parkens officielle åbningstid, hvilket giver en eksklusiv chance for at opleve visse attraktioner uden lange køer. Det er ligeledes fordelagtigt at downloade den officielle Disneyland Paris app, der tilbyder real-time information om ventetider, showtider og parkkort, der er uundværlige for en effektiv dag i parken. Glem ikke at klæde dig på efter vejrudsigten, og husk komfortable sko, da der vil være meget gåen rundt i løbet af dagen.


Fastpass og køer:

I Disneyland Paris er effektiviteten og glæden ved dit besøg prioriteret, hvilket inkluderer håndtering af de uundgåelige køer. En måde at optimere din tid på er gennem Fastpass systemet, som giver adgang til attraktioner med mindre ventetid. Disse Fastpasses kan enten være inkluderet i dit ophold, hvis du bor på et Disney Hotel, eller købes separat.

Fastpass er en service, der tilbydes på udvalgte attraktioner. Det mindsker ventetiden betydeligt, sammenlignet med den almindelige kø.

Hvis du vælger at gøre brug af Fastpass, skal du være opmærksom på, at det kun er tilgængeligt på visse tider af dagen. Systemet fungerer ved at tildele dig en tidsperiode, hvor du kan vende tilbage til attraktionen og nyde den med minimal ventetid.

For at få mest muligt ud af Fastpass tjenesten, anbefales det at planlægge din dag strategisk. Dette involverer at sikre din Fastpass tidligt på dagen, idet de mest populære attraktioner hurtigt kan blive udsolgt.

Det er også væsentligt at holde øje med Standby Pass-tjenesten, som er en digital service introduceret for at regulere adgangen til nogle af parkens mest efterspurgte attraktioner. Via Disneyland Paris-appen kan gæster reservere en Standby Pass og dermed reducere fysisk ventetid i køerne.

Endeligt, bør du notere dig, at Fastpass og Standby Pass tilbyder forskellige fordele, og det anbefales at kombinere brugen af dem for at optimere din tid i parken. Ved omhyggeligt at udvælge hvilke tider du besøger attraktionerne, kan du opleve mere med mindre ventetid.


Disneyland Appen og parkkort.

Før ankomst til Disneyland Paris, er det essentielt at downloade den officielle app og anskaffe sig kort over parken. Appen giver værdifulde oplysninger i realtid og mulighed for at foretage diverse reservationer.


 1. Download Disneyland Paris appen: Appen sørger for interaktivitetskort, ventetids information og parktider. Se mere her: https://www.disneylandparis.com/da-dk/mobil-app/

 2. Opret en brugerprofil i appen: Dette tillader dig at gemme billetter, hotelreservationer og Fastpass valg.

 3. Bestil og gem dit parkkort digitalt: Parkkort er essentielle for indgang og Fastpass brug.

 4. Brug appen til at reservere Standby Pass: Dette kan hjælpe dig med at spare tid ved populære attraktioner.

 5. Planlæg dine dage i parken: Appen kan hjælpe dig med at strukturere besøget og udnytte Fastpass og Standby Pass effektivt.

At have parkkortet klar på enten din enhed eller i fysisk form er afgørende for en gnidningsfri oplevelse.

Med appen og parkkort i hånden er du klar til at navigere i Disneyland Paris' eventyrlige verden med lethed.


Tjenester Til Disneyland Paris Gæster?

I Disneyland Paris er gæsternes komfort og oplevelse i højsædet, hvilket afspejles i de mange tilgængelige tjenester.


 • Gæsteopbevaring: Personlige ejendele kan opbevares sikkert imens man nyder parken.

 • Gratis Wi-Fi: Hold forbindelsen uden ekstra omkostninger på hele resortet.

 • Baby Care Centres: Fuldt udstyrede faciliteter til de allermindste besøgende.

 • Valutaveksling og hæveautomater: Let adgang til kontanter og valutaomregning.

 • Kørestolsudlejning og adgangsvenlighed: Tilgængelighedstjenester for gæster med særlige behov.

 • Fundet/genstand-kontor: Assistance med genfundne eller mistede ejendele.

 • Førstehjælpsstationer: Professionel assistance er tilgængelig, hvis nødvendigt.


Faciliteter som babyområder og førstehjælpsstationer sikrer, at alle aldersgrupper kan få en behagelig oplevelse.

Desuden stilles informationstjenester til rådighed, hvor gæster kan modtage personlig assistance og vejledning til diverse spørgsmål vedrørende deres ophold.


Uden for Disneyland Paris?

Udforskning af områderne uden for Disneyland Paris' magi kan være en del af jeres rejseoplevelse. I den omkringliggende region, Val d'Europe, finder I et væld af indkøbsmuligheder, gourmetrestauranter og kulturelle seværdigheder. Besøg for eksempel La Vallée Village for designeroutlets, akvariet Sea Life for en undervandsrejse, eller dyk ned i historiens vingesus med et besøg til det imponerende slot, Château de Fontainebleau.

Desuden kan I med fordel tage en udflugt til Frankrigs hovedstad, Paris, som ligger kun en kort togrejse fra Disneyland. Her åbner verdensberømte attraktioner som Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame katedralen deres døre og inviterer til uforglemmelige indtryk og kulturarv i verdensklasse.


Tag Til Val d'Europe!

Val d'Europe er en vigtig destination for enhver, der besøger Disneyland Paris. Områdets blomstrende handelsmiljø og kulturelle tilbud beriger enhver rejseoplevelse.


 • La Vallée Village: Dette designer outlet byder på mode og luksus varer til reducerede priser.

 • Sea Life Paris: Oplev den fængslende undervandsverden i dette imponerende akvarium.

 • Château de Fontainebleau: Besøg dette majestætiske slot og opdag over 800 års fransk historie.

 • Golf Disneyland: Tag en runde golf på den smukke, 27-hullers bane.

 • Val d'Europe Shopping Center: Dette shopping center tilbyder et bredt udvalg af butikker og restauranter.


Med et væld af indkøbsmuligheder og restauranter er Val d'Europe Shopping Center et paradis for “shopaholics” :) og madentusiaster.

Desuden tjener Val d'Europe som et perfekt udgangspunkt for at udforske de omkringliggende franske områder, inklusiv den spirende vinregion, Champagne.

Dagsture fra parken.

Disneyland Paris fungerer ikke kun som en verden af magi og eventyr, men også som en port til de unikke oplevelser, som omgiver den. Området omkring parken er rig på kultur og historie, hvilket giver besøgende mulighed for at udforske mere end blot parkens fortryllende verden.

En populær destination for dagsture er det historiske Versailles-slot. Kun en kort togtur fra Disneyland Paris, byder slotsparken på en majestætisk skønhed og storslået arkitektur. Her kan gæster dykke ned i Frankrigs kongelige fortid og opleve det sted, hvor historiens vingesus mærkes stærkest.

Kun en times kørsel fra Disneyland finder man den maleriske by Provins. Denne middelalderby er optaget på UNESCOs verdensarvsliste og tilbyder en tidsrejse tilbage til middelalderen med sine velbevarede bymure og tårne.

For vinelskere er en tur til Champagne regionen næsten obligatorisk. Regionen, berømt for sin sprudlende vin, er ikke langt fra Disneyland Paris og byder på rundvisninger og smagninger på nogle af verdens mest anerkendte champagnehuse.

Natur og eventyrsøgende besøgende vil også finde glæde i en udflugt til Fontainebleau-skoven. Området byder på et væld af vandreruter og muligheden for klatring på de karakteristiske sandstensformationer, hvilket gør det til et perfekt get-away fra parkens travlhed.

Paris, Lysenes By, er selvfølgelig også indenfor rækkevidde for en dagstur. Byen byder på uanede kulturelle skatte, fra Eiffeltårnet til Louvre-museet, og kan nemt nås med offentlig transport fra Disneyland, hvilket beriger rejseoplevelsen med storbyens pulserende liv og historie.


Shopping og underholdning?

I Disneyland Paris fusionerer shopping og underholdning i en oplevelse, der appellerer til alle sanser. De farverige butiksfacader og livlige gader emmer af magi og eventyr, hvilket forvandler den simple indkøbstur til en del af den samlede fortryllelse.

Gæster kan udforske en mangfoldighed af butikker, fra klassiske souvenirbutikker til high-end modeforretninger. Heriblandt finder man eksklusivt Disney-merchandise, legetøj og trendsættende tøjkollektioner designet med et “Disney-twist” en samling af varer man sjældent finder andre steder.

La Vallée Village, kun et stenkast fra parkens porte, tilbyder designeroutlets, hvor prisbevidste shoppere kan finde store mærker til nedsatte priser. Dette shopping mekka er et yndet pausested fra parkens pulserende atmosfære og et paradis for dem, der søger luksus varer til overkommelige priser.

Efter mørkets frembrud, oplyses parken af lys og farver, hvor den natlige underholdning tager sit indtog. Fantastiske parader, imponerende fyrværkerishows og levende scenekunst forvandler Disneyland Paris til en fejring af drømme, hvor besøgende for alvor mærker magien.

Afslutningsvis er Disney Village epicentret for aftenunderholdningen, hvor restauranter, biografer og livekoncerter tilbyder noget for enhver smag. Dette er stedet at slappe af efter en dag fyldt med eventyr og magi, og runde ferieoplevelsen af med manér.


Hvad koster en tur til Disneyland Paris?

Prisen for en tur til Disneyland Paris varierer afhængigt af flere faktorer såsom rejsedato, antal nætter, indkvarteringsvalg og transport. Det anbefales at kontakte rejsebureauer eller besøge deres hjemmesider for at få præcise priser og tilbud. Husk at inkludere udgifter til mad, billetter til parken og eventuelle ekstraaktiviteter i din samlede budgetplanlægning.

Find din rejse til Disneyland Paris med MAGICTOURS der er specialister i rejser til Disneyland Paris!


Rejs til Disneyland Paris Med Magic Tours

Hvornår er det billigst at rejse til Disneyland Paris?

Der er flere faktorer, der kan påvirke prisen på en tur til Disneyland Paris. Her er nogle tips til at finde de billigste priser:

Først og fremmest er det vigtigt at undgå højsæsonen. I perioder som sommerferie, skolernes ferier og helligdage er der ofte større efterspørgsel, og priserne kan derfor være højere. Hvis du har mulighed for at rejse uden for disse perioder, kan du finde bedre tilbud.

Det kan også være en god idé at undersøge priserne løbende og være fleksibel med dine rejseplaner. Nogle gange kan der være kampagner og tilbud tilgængelige, som kun gælder i en begrænset periode. Ved at være opmærksom og følge med i priserne kan du være heldig at finde et godt tilbud.

Derudover kan det være en fordel at booke din rejse i god tid. Tidlig booking kan give dig adgang til rabatter, da mange rejsearrangører tilbyder “ Early Birds ” tilbud. Ved at planlægge og booke i god tid kan du potentielt spare penge på din tur til Disneyland Paris.


Hvor mange dage skal man bruge i Disneyland?

Der er ikke noget fast antal dage, man skal bruge i Disneyland. Det afhænger af ens personlige præferencer, budget og interesse for forlystelsesparken.

Disneyland Paris åbnede i 1992 og er en af Europas mest populære turistattraktioner. Parken tilbyder en bred vifte af underholdning og forlystelser, så der er noget for enhver smag.

Hvis man gerne vil opleve det meste af Disneyland Paris og få tid til at nyde både forlystelserne og de forskellige shows, vil det være en god idé at afsætte mindst 2-3 dage til besøget. På den måde får man nok tid til at udforske parken uden at skulle stresse.

Det er også vigtigt at overveje, om man vil besøge både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park, da begge parker tilbyder forskellige oplevelser. Hvis man ønsker at opleve begge parker fuldt ud, kan det være en god idé at tilføje en ekstra dag til sit besøg.

Uanset hvor mange dage man vælger at bruge i Disneyland, er det altid en god idé at planlægge sit besøg på forhånd og undersøge de forskellige attraktioner og shows, man gerne vil opleve. På den måde kan man få mest muligt ud af sit besøg i den magiske verden af Disneyland.


15 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page